Hiljainen Liikuntaretriitti

RAUHAA MIELELLE!
RAUHAA MIELELLE!

Hiljainen liikuntaretriitti 

- totaalinen rauhoittuminen 

129€


Kiinnostuitko Hiljaisesta Liikuntaretriitistä? Ilmoittaudu pian!

* Huomaa, että varaus on sitova. Saat varausvahvistuksen mukana maksuohjeet (maksu: MobilePay, Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak tai lasku). Maksamalla osallistumisesi varmistat paikkasi päivässä.

Tämä päivä on luotu sinulle, joka tarvitset hetken olla rauhassa ja oppia kuuntelemaan itseäsi. Päivä tarjoaa sinulle pysähdyksen hetkeen ja kuuntelemaan omaa kehoasi. Rauha ja läsnäolo saavat uuden merkityksen Hiljaisella Liikuntaretriitillä.

Tässä päivässä on taikaa! Reipasta liikuntaa, rentoutumista yksin ja yhdessä, hiljaisuudessa - ainutlaatuinen kokemus. ❤️

Hiljainen Liikuntaretriitti on päivän mittainen hiljainen kokemus, liikkuen ja rentoutuen ihanalla Krapin alueella. Tämä päivä ollaan puhumatta, aamun aloitusta ja päivän päätöstä lukuun ottamatta, myös laitteet pyydetään sulkemaan. Toki, tunnit ohjataan puhuen, mutta harjoitukset suunnitellaan siten, että puhetta tarvitaan mahdollisimman vähän. Jopa katsekontakteja vältetään päivän aikana. Tämä on todellinen yhden päivän kestävä irtautuminen, yhdessä ja silti jokainen on yksin. Vain yksi päivä, mutta kokemuksen vahvuus vastaa useamman päivän lomaa!

Päivä noudattaa Liikuntaretriitin ohjelmaa, ainoana erona on, että luennon sijasta on aikaa tehdä, mitä ikinä haluaa, hiljaisuudessa (päivän keskivaiheilla, lounaan jälkeen) . Tuon ajan voi ulkoilla, istua ja ihmetellä luontoa kivellä istuen tai vaikka katsella pilviä - mieluiten tehdä ei mitään, ja kuitenkin tarkasti kuunnellen, mitä keho ja mieli toivovat! Aamupäivän reipas liikunta on kahvakuula ja iltapäivällä on pilates-tunti.

Hiljaisuus ja se, ettei tee tai suorita koko ajan ovat vahvasti energiaa vapauttavia asioita. Ota itsellesi päivä aikaa ja tule Krapille olemaan hiljaa sekä liikkumaan, rentoutumaan ja voimistumaan. Tule nyt kanssamme kokemaan hiljaisuuden voima, varaa paikkasi heti!

Hiljainen Liikuntaretriitti järjestetään Krapilla, Tuusulassa. 


Tässä PÄIVÄN OHJELMA (6,5h), joka takaa loistavan kokemuksen osallistujille (ohjelman osioiden kuvaukset):

10:00 Päivän aloitus

10:15 Rentouttava ja maadoittava meditaatio ja hengitysharjoitus

10:30 Aamujooga: lempeä startti keholle päivään

11:15 Kahvakuula: annetaan keholle voimaa ja energiaa

12:15 Krapin ravitseva ja monipuolinen pitopöytälounas

13:00 Hiljaisella Liikuntaretriitillä omaa aikaa hiljaisuudessa. Liikuntaretriitillä hyvinvointiluento päivän teemasta 

14:15 Pilates: vahvistetaan syviä lihaksia

15:15 Lempeä jooga

16:00-16.30 Syvärentoutus päivän päätteeksi


Syksyn 2023 teemat

  • La 30.9. Hiljainen Liikuntaretriitti (reipas liikunta: kahvakuula & pilates) - hieman dynaamisempi päivä
  • La 9.12. Hiljainen Liikuntaretriitti (reipas liikunta: kahvakuula & pilates) - astetta rennompi päivä

Huomaa myös