Liikuntaretriitti

Mikä Liikuntaretriitti on?

Liikuntaretriitti tarjoaa liikettä ja rauhaa keholle ja mielelle. Liikuntaretriitti on ammattitaidolla suunniteltu yhden päivän kiireetön kokonaisuus liikunnan, rentoutumisen ja luonnon keskellä. Päivä tarjoaa keholle kahdenlaista liikettä: lempeää ja rauhallista sekä aktiivista ja energisoivaa - keho tarvitsee näitä molempia voidakseen hyvin. Liikuntaretriitissä yhdistyy reippaus ja rentous. Kaikessa tekemisessä kuunnellaan omaa kehoa, sen jaksamista ja taipumista juuri tänään - opetellaan kuulemaan mitä kehosi kertoo sinulle: mitä se tarvitsee?

Liikuntaretriitillä mieli palautuu ja rauhoittuu. Mieltä haastetaan oivaltamaan ja pohtimaan omaa hyvinvointia päivän teeman ympärillä. Mieltä hellitään rauhoittamalla, rentoutumalla ja hiljentymällä - unohtamatta Krapin ihanaa ympäristöä ja luontoa. Tavoitteena on, että Liikuntaretriitin päätteeksi olet palautunut, energisoitunut ja hyvinvoiva. Olet nauttinut päivästäsi ja osaat kuunnella itseäsi ja kehoasi. Sinulla on eväitä, kuinka rentoutua, nukkua hyvin ja hallita stressiä entistä paremmin. Saatatpa olla löytänyt liikunnan ilonkin! 

LISÄÄ ENERGIAA!
LISÄÄ ENERGIAA!

Liikuntaretriitti

- liikettä ja rauhaa keholle ja mielelle

129€


Kiinnostuitko Liikuntaretriitistä? Tee pian varaus! 

* Huomaa, että varaus on sitova. Saat varausvahvistuksen mukana maksuohjeet (maksu: MobilePay, Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak tai lasku). Maksamalla osallistumisesi varmistat paikkasi päivässä. 

Tule pysähtymään Krapin kauniiseen miljööseen Liikuntaretriitin merkeissä - anna aikaa ja energiaa itsellesi!

Tämä päivä tarjoaa Sinulle kehon ja mielen rentoutumista joogan ja meditaation keinoin sekä reippaampaan harjoittelua kuntonyrkkeilyn tai kahvakuulailun sekä pilateksen avulla - kaikkea sopivassa suhteessa kehoa kuunnellen. Lisäksi päivään sisältyy hyvinvointia tukeva luento (vaihtuva aihe) sekä Krapin pitopöytälounas. Päivän lopussa on ihana syvärentoutus.

Päivä palauttaa voimiasi - kehoon ja mieleen! Tämän päivän aikana ei kiirehditä, mutta ehditään paljon! Liikuntaretriitti on energisoiva kokemus.

Tässä PÄIVÄN OHJELMA (6,5h), joka takaa loistavan kokemuksen osallistujille (tästä pääset lukemaan ohjelman osioiden kuvaukset):

10:00 Päivän aloitus

10:15 Rentouttava ja maadoittava meditaatio ja hengitysharjoitus

10:30 Aamujooga: lempeä startti keholle päivään

11:15 Kuntonyrkkeily: annetaan keholle voimaa ja energiaa

12:15 Krapin ravitseva ja monipuolinen pitopöytälounas

13:00 Kuinka voida hyvin arjessa - hyvinvointiluento päivän teemasta. Hiljaisella Liikuntaretriitillä omaa aikaa hiljaisuudessa.

14:15 Pilates: vahvistetaan syviä lihaksia

15:15 Lempeä jooga

16:00-16.30 Syvärentoutus päivän päätteeksi

Liikuntaretriitti järjestetään Krapilla, Tuusulassa.


Syksyn 2023 teemat

  • La 2.9. Yksilöllinen hermosto ja sen tunteminen (reipas liikunta: kuntonyrkkeily & pilates) - dynaaminen päivä
  • La 4.11. Kokonaisvaltainen palautuminen arjessa (reipas liikunta: kuntonyrkkeily pareittain & pilates) - rento päivä

Huomaa myös