Sopimus- ja peruutusehdot

LIIKUNTARETRIITIN SOPIMUS- JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen retriitille on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan tässä mainittuja ehtoja.
1. Vastuuvapautus
Osallistut retriitille omalla vastuullasi ja huolehdit itse omasta tapaturmavakuutuksestasi. Tapahtuman järjestäjinä emme ole vastuussa sinulle tai omaisuudellesi mahdollisesti aiheutuvasta haitasta. Ohjelma on suunniteltu perusterveelle liikuntakykyiselle ihmiselle. Ilmoittaudut ja osallistut tapahtumaan vapaaehtoisesti. Olet itse vastuussa harjoitusten sopivuudesta itsellesi.
2. Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Etkö sittenkään pääsekään retriitille, vaikka olet ilmoittautunut? Ilmoita mahdollisesta peruutuksesta mahdollisimman nopeasti. Peruutus 14 päivää ennen on maksuton, 13-7pv ennen palautamme 50% hinnasta ja 6pv tai sen jälkeen palautus 0%. Maksuton peruutus retriittipäivään asti sairastapauksessa (lääkärintodistuksella). Retriitti on myös ihana lahja; paikan voi myös luovuttaa eteenpäin ellet itse pääse mukaan.

Meillä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Retriitin peruuntuessa ilmoitamme siitä sinulle välittömästi sekä palautamme ilmoittautumismaksusi. Emme ole velvollisia korvaamaan tapahtuman peruutuksesta sinulle mahdollisesti aiheutuvia kuluja.